Работниците от рафинерията Лукойл Нефтохим Бургас излизат на протест в петък.

...
Работниците от рафинерията Лукойл Нефтохим Бургас излизат на протест в петък.
Коментари Харесай

Нефтохимиците на протест заради Лукойл

Работниците от рафинерията " Лукойл Нефтохим Бургас "  излизат на митинг в петък.

На 27 октомври в 10 часа сутринта членове на Синдиката на българските нефтохимици ще излязат на кръговото движение на изхода на град Бургас в посока София.

Стачката е според законоустановения ред, като уведомлението за митинга по Закона за събранията, митингите и манифестациите е импортирано в Община Бургас и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, удостовери за " Фокус "  главният секретар на СБН " Лукойл "  Диан Палов.

Протестът е плануван до 12 ч., само че въпреки всичко на въпроса ни дали протестиращите възнамеряват да блокират и Автомагистрала " Тракия ", от синдиката ни дадоха отговор: " Заповядайте да го отразите и ще видите всичко ". 

Припомняме, че както " Фокус " ви осведоми още в понеделник, нефтохимиците от " Лукойл - Нефтохим " стартират митинги , като дадоха обещание да бранят работните си места и бранша. 

" Няма да допуснем заличаването на високотехнологичния нефтопреработвателен  бранш в България и всички свързани с него специалности, като имаме намерение да предприемем ефикасни срочни протестни дейности според българското законодателство ", безапелационни бяха членове на Синдиката на българските нефтохимици. 

Ден по-рано ви информирахме и за проекти за вероятно блокиране на част от автомагистрала " Тракия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР